Category: Turizem

  1. Home
  2. Turizem
Filter

Ura Dëshmi e Ujësjellësit të Ali Pashës në Gjendje të Mjerueshme - Rrezikon Shembjen!

Mbetjet e ujësjellësit të famshëm të Kalasë së Gjirokastrës ndodhet në

Lexo me Shume

A është ky Restoranti më Romantik në Botë? Ja ku ndodhet...

Janë të pakta përvojat më të paharrueshme (ose romantike) sesa thjesht

Lexo me Shume

Esperanto - Gjuha që bashkoi një Gjirokastrit me një Braziliane!

U njohën në takime ndërkombëtare si dhe me shkembime letrash në gjuhën

Lexo me Shume