Category: Turizem

  1. Home
  2. Turizem
Filter

Orest Lulo ju fton te shtoni fjale dhe shprehje te gjuhes dogançe

Mesuesi ne pension Orest Lulo na shkruan se ka deshire qe ne faqen

Read More

Ja pse gjyshet dhe gjyshërit jane sot më të mbrojtur nga COVID-19

Më shumë se 176,000 gjyshe dhe gjyshër janë sot më të mbrojtur nga

Read More

Zbuloni kuptimin e ketyre fjaleve te vjetra qe fillojne me shkronjen Xh

Zbuloni kuptimin e ketyre fjaleve te vjetra qe fillojne me shkronjen

Read More

Gezohen banoret e fshatit Kerre, permiresohet infrastruktura rrugore...

Me ne fund pas nje periudhe 3o vjecare, banoret e fshatit Kerre te

Read More

Vendimet ne mbledhjen e radhes te Keshillit Bashkiak te Dropullit

Mbledhja e radhes e Keshillit te Bashkise Dropull filloi sot me

Read More

Gjeni emrin e burimit, ku ndodhet, me ujrat e cilit lume bashkohet dhe ...

Kemi qendruar ne nje nga rruget nacionale te jugut te vendit dhe kemi

Read More

Sot urojme per ditelindjen aktorin e njohur te humorit dhe satires Muharrem Hoxha

Sot ka ditëlindjen akttori i shquar i humorit Muharrem Hoxha! I

Read More