Category: Turizem

  1. Home
  2. Turizem
Filter

Zgjedhjet 2021/ Ne kete ore, ja rezultatet paraprake ne rang vendi...

Ndersa procesi i numerimit te votave vazhdon, ne kete ore, 13.01,

Read More

Gjirokastra ne vargjet e poeteve te njohur Arben Duka dhe Petrit Llano

Arben Duka Gjirokastra ime Fjala mjalt e kenges Ku dhe guri

Read More

Keni harruar te gatuani comlek me qepe? Cila krahine e ka tradite?

Keni harruar te gatuani comlek me qepe?Cila krahine e ka tradite? Ja

Read More

Si e pelqeni mishin e vogel me dhjame apo pa dhjame?!Ne Gjirokaster para viteve 90 tek kasapet, dyqanet e

Read More

Si mund te behej Liqeni i Viroit nje vend pikniku si dikur...

Nga shenime dhe foto ne internet mesojme se bashkia e Gjirokastres po

Read More

Kur mesonim vjersha permendesh per vendlindjen. Cilat ju kujtohen?!

Para 90-tes, mesuesit e letersise, jashte apo brenda programit, na

Read More

Kujtese/Ne gjurmet e valleve te krahines se Lunxherise

Ne krahinen e Lunxherise, ne vitet 1975 dhe 1978 jane regjistruar nen

Read More

Komentoni keto shprehje nga Fjalori E folme e qytetit te Gjirokastres

Komentoni: Behar eshte per ten a hera C`i krene binane I ka

Read More

"Zgjohen" katet e dyta e te treta te Qafes se Pazarit te qytetit te Gjirokastres

Kemi shkruar dhe me pare per katet e dyta e te treta te ndertesave te

Read More