Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Mësoni sot 4 fazat e rakisë! Ja si gjirokastritët e kalojnë fazën e katërt!

Nuk është e shkruar dhe as në protokollin e dasmës gjirokastrite, po

Read More

Një shtëpi me dy foshnje brenda morri zjarr. Ky është heroi i pazakontë që u shpetoi jetën!

Më 1 dhjetor, një njeri i Las Vegasit po gatuante mëngjes kur soba e tij morri zjarr. Nuk duhej kohë që flakët të përhapeshin në të gjithë banesën. Ndërsa ai ishte me fat që të shpëtonte nga një dritare e pasme me ndihmën e fqinjëve të tij, nipërit e mbesat e tij ishin ende të bllokuar brenda.

Read More

Ata nuk mundën të kuptojnë se çfarë po bënte ai afër zjarreve! Pastaj ata panë këtë...

Ju mund të keni dëgjuar deri tani për zjarret në Kaliforni që kërcënojnë miliona jetë. Ky njeri...

Read More

Dr. Fredi Fico, komentatori i parë i rubrikës sportive në Radio Gjirokastra

Dr. Fredi Fico, komentatori i parë i rubrikës sportive në Radio Gjirokastra...

Read More

Plani për zbulimin e Alienëve ditën e Sotme, përmes teleskopit më të madh në botë

Shkencëtarët e Harvardit zbulojnë një plan për të dëgjuar alienët

Read More