Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Njihuni me Fiset e Qytetit të Gjirokastrës

Sot nuk ka nje liber te plote per fiset e qytetit te Gjirokastres por

Lexo me Shume

Te pathëna per personalitete të Gjirokastrës dhe krahinave të saj

Po ju njohim me disa te dhena te mbledhura nga Kostaq Dodo, ish

Lexo me Shume

Portat dhe sofatet e shtëpive të Gjirokastrës... "Sa shume kujtime!"

Portat dhe sofatet e shtepive te Gjirokastres te ngjallin shume

Lexo me Shume

"E more vesh mo, pse nuk vjen Korona në Gjirokastër?!"

Ata di gjirokastritet, qe tani kane hequr dore dhe nga rakia dhe nga

Lexo me Shume