Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Plani për zbulimin e Alienëve ditën e Sotme, përmes teleskopit më të madh në botë

Shkencëtarët e Harvardit zbulojnë një plan për të dëgjuar alienët

Read More

Britanikët bëhen Gjirokastritë - Shpikin Tualet me 2 Funksione!

Nga Londra na vjen një lajm mbi një shpikje të re se si mund të

Read More

"Banka e Nako Liles" - Kafeneja e "bankierit" nga Pazari i Vjetër që mori famë botërore

"Banka e Nako Liles" - Kafeneja e "bankierit" nga Pazari i Vjetër që mori famë botërore...

Read More

"Përshesh me Raki", ja si dorëzoheshin të gjithë dasmorët para Gjirokastritëve me nam

"Përshesh me Raki", ja si dorëzoheshin të gjithë dasmorët para Gjirokastritëve me nam...

Read More

Këpucari me Emër ku bënin porosi edhe Profesorët Francez të Liceut të Gjirokastrës

Me dyqan të këpucëve me porosi në sheshin e Çerçizit gëzonte emrin e

Read More

Elmazí Shane, edhe pse 90 vjeçare ngjitej në Këcullë

Rrojti me ditët e saj, një shekull. Rreth orës 5 i dilte gjumi, edhe

Read More

Vasil Dhoska, 105 vjeç nuk i ndahej punës dhe ushqimit

Usta Vasili, punës nuk i ndahej nga mëngjesi në mbrëmje. Gdhendte

Read More