Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Domate si te Gjirokastres ne Boston te Amerikes

Në Shqiperi keto domate i quajme domate te lloit Sanjollas. Haen me

Lexo me Shume

Qentë e shtëpisë,"larotë e pazarit" dhe "qeni i policise"!

Ne shtepite e medha ne lagjet e Gjirokastres jane nbajtur qen te

Lexo me Shume

Si e kujoni Rruga e Mishit në Qafën e Pazarit?

Rruga e Mishit.Nuk quhej e tille po keshtu ka mbetur ne kujtimet e

Lexo me Shume

Kujtese/Cilet shofere e kane perdorur kete autobuz ne qytetin e Gjirokastres?

Me kete autobuz banoret e qytetit te Gjirokastres kane udhetuar ne dy

Lexo me Shume

Kur Haseniu i mishit pyeste:"I kujt je ti more djalë?"

Kur Gjirokastra ishte nje qytet i mbledhur, me popullsi rreth 1o mije

Lexo me Shume