Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Gurëgdhendësi që jetoi 101 vjet, i patrembur nga tensioni e diabeti, pasionanti ndaj verës me kanaçe Kristo Koçollari

Kristo Koçollari, 1850-1951, rrojti 101 vjet. Në '14-ën erdhi në Gjirokastër. Punoi murator e gurëgdhendës, specialist për muslluqet dhe kalldrëmet...

Lexo me Shume

AVAZI i MUKËS?! Sa prej jush e kanë dëgjuar dhe ia dinë kuptimin?!

Kjo shprehje ka qënë përdorur shumë më parë, nga brezi i vjeter, por

Lexo me Shume

Sot do zbulojmë kuptimin e fjalës Xhore - A e dini?

Në të folmen e Gjirokastrës fjala “xhore” ka zënë vend dhe përdoret po

Lexo me Shume

Kek Amerikan në kohë të Luftës për një Shtëpi të Madhe në Manalat

Kishte nisur Lufta e Dyte Boterore dhe nje shtepi e madhe ne Manalat

Lexo me Shume