Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Namik Lani - Shoferi Gjirokastrit 77 Vjeçar i Pandarë nga Profesioni dhe Librat

Për profilin e shoferit Namik Lani mund të shkruajmë shumë po ajo që e

Lexo me Shume

Ja si ishte një Ditë Pazari në Bashte të Teqesë - Po ju si e kujtoni?

Historikisht pazari i pare në Gjirokastër bëhej ne kala pastaj zbriti

Lexo me Shume

Kokëbode apo Kokëqethur/ Dikur berberi Gaqe Kekezi pyeste: “Karre apo Bode?”

Kokëbode apo Kokëqethur/ Ju kujtohet kur berberi Gaqe Kekezi pyeste:

Lexo me Shume