Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

“Larg tashti nga bakllavate, nga glikote e nga belate”

Mesuesja e Popullit Urani Rumbo ishte dhe vjershetore. Ne krijimtarine

Lexo me Shume

"Kamerat" e fshehura në shtepitë e mëdha të Gjirokastrës!

Shtepite e medha te Gjirokastres jane te dukura nga jashte dhe me

Lexo me Shume

Gorricat e Famshme të Lazaratit që kur i Kujtojmë na Shkon Goja Lëng!

Me pare, sipas stineve tregut te Gjirokastres nuk i kane munguar

Lexo me Shume

Pse për Pazarin e Gjirokastrës nuk thuhej “U bë si Pazari i Korçës?”

Kjo shprehje nuk eshte thene dhe as ka mbetur ndonjehere per Pazarin e

Lexo me Shume