Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Një ngjarje në tren -shkruar nga Tahir Boçi

Ishte data 19 Dhjetor 1981 që u nisa për në Tiranë. Kjo datë më

Read More

Ne nje foto te rralle, Qendra Historike e Pazarit te Gjirokastres

Kjo eshte nje foto e rralle qe ka hedhur sot ne faqen e tij kengetari

Read More

Zbuloni emrin e nje pjese te kostumit te bukur te Krahines se Lunxherise

Ne foto, pjese e kostumit te nuseve te Lunxhërisë qe ka nje emer dhe

Read More

Erdhi treni, cfare ju kujtohet?!

Kjo foto e percjelle sot ne fb nga Petro MEJDI na kujtoi ate shprehjen

Read More

Lagjja Hazmurat midis dy fotove, cfare ka ndryshuar?!

Ne pamjen e pare lagjja e vjeter, ne te dyten kjo e sotmja. Lagjja

Read More

Gjeni se ku bie kjo rruge ne qytetin e Gjirokastres?!

Kur bie bore Gjirokastra duket sikur bie ne gjume dhe fsheh bukurine e

Read More