Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Sot do zbulojmë kuptimin e fjalës Xhore - A e dini?

Në të folmen e Gjirokastrës fjala “xhore” ka zënë vend dhe përdoret po

Lexo me Shume

Kek Amerikan në kohë të Luftës për një Shtëpi të Madhe në Manalat

Kishte nisur Lufta e Dyte Boterore dhe nje shtepi e madhe ne Manalat

Lexo me Shume

"AMERIKANËT" E QYTETIT TË GJIROKASTRËS

Të mbetur nga lufta dhe të ardhur në vitet e para të pas-çlirimit të

Lexo me Shume