Category: Sport

  1. Home
  2. Sport
Filter

Kujtese/ Ne foto ekipi i te rinjve te Luftetarit ne vitin...

Ekipi i te rinjve te Luftatarit qe me pas u be mbeshtetja kryesore e

Read More

Kujtesë/ Zbuloni ekipin kundërshtar dhe cilit vit i përket kjo foto!

Studjuesit thone se kujtesa jonë është selektive dhe zgjedh për të

Read More

Djemtë futbollistë të fshatit Asim Zeneli në Gjirokastër

Djemte e fshatit Asim Zeneli brez pas brezi kane percjelle dashurine

Read More

Lojrat Olimpike Tokio 2020/ Ja vendimi i Britanise, Kanadase e Australise...

Britania nuk do të dërgojë asnjë ekip në Lojrat Olimpike Tokio 2020,

Read More