Category: Personazh

  1. Home
  2. Personazh
Filter

Urojme per ditelindjen aktoren Zhaneta Papamihali

Urojme per ditelindjen aktoren Zhaneta Papamihali E nisi karieren

Read More

Çapua i Mamanit, siç i flasin ne Gjirokaster, sot ka marre urime per ditelindjen

Çapua i Mamanit, sic i flasin ne Gjirokaster, sot ka marre urime per

Read More

Sot urojme per ditelindjen edhe mikun e faqes tone Bledar Garxenaj

Sot urojme per ditelindjen edhe mikun e faqes tone Bledar

Read More

Gjirokastra ne vargjet e poetit Zaho Vasili PuciZAHO VASILI  PUCI Unë linda dhe u rrita në

Read More

Urim per mesuesen Maro Laro qe per 30 vjet mesoi disa breza

Dje dhe sot mesuesja e disa brezave Maro Laro ( Zollota) ka marre

Read More