Category: Personazh

  1. Home
  2. Personazh
Filter

Kujtojme Regjizorin e Njohur Gjirokastrit Note Buzo

Note Buzo lindi ne lagjen Pazar i Vjeter te qytetit te Gjirokastres

Read More

Sot ka Ditëlindjen edhe Dr. Murat KaçiSot Urojme per Ditelindjen edhe Doktorin e njohur

Read More

Këngëtari i Njohur David Olney ka Ndërruar Jetë në Mes të Publikut

Këngëtari dhe tekstshkruesi i njohur, David Olney ka ndërruar jetë në

Read More