Category: Personazh

  1. Home
  2. Personazh
Filter

Soni Kuçi:Më në fund lamtumire, mora lajmin qe po prisja me padurim...

MË NË FUND...LAMTUMIRË SHQIPËRI dhe EUROPË, AMERIKA PO MË

Lexo me Shume

Urim per poeten gjirokastrite Violeta Muço Anastasi

Sot ne diten e 8 -te dhe te fundit te pjesmarjes se saj ne matatonen

Lexo me Shume

Kujtojme Sportistin dhe humoristin e shquar Ramazan Njala

Ramazan Njala, figure publike ne sporte dhe estrade, mbush sot 38 vite

Lexo me Shume

Sot urojmë për Ditëlindjen Pando Bediavan

Pando Bediavan e urojme sot per Ditelindjen e 70-te, me shendet e jete

Lexo me Shume

Se afermi, nis turin e vet premiera poetike:"Eter dhe bij"

Se afermi, ne javen e fundit te shtatorit, nis turin e vet premiera

Lexo me Shume

Jorgo Duvli, artizani veteran, me 60 vjet pune i pandare nga Qafa e Pazarit

Para dhe pas clirimit te vendit, ne 5 degezimet e Qafes se Pazarit ka

Lexo me Shume