Category: Personazh

  1. Home
  2. Personazh
Filter

Edi Kojani, Piktori që e Ka "Xhan" Gjirokastrën e Uneskos!

Autori i kesaj tabloje plot drite e freski qe sjelle nje pamje te

Read More

Dokumentar për Familjen Çenko ku Kenga Polifonike e Gjirokastrës Ishte e Para...

Historia dhe Kenga Polifonike e Familjes Çenko ne nje Dokumentar, nga

Read More