Category: Kuzhina Gjirokastrite

  1. Home
  2. Kuzhina Gjirokastrite
Filter

Pse në Gjirokastër thuhet akoma: "S'bëhen më qofte si te Cile Mukes!"

Në Gjirokastër, Basho Cilia dhe djali i tij, Jorgua, sa rrojten, dhe në moshë të madhe, nuk e hoqën profesionin nga dora, mbetën qoftexhinjë të famshem, duke lene pas...

Read More

GALETA - Receta e Bukvallës

Miellin e situr, soden e bukes, gjalpin, te bardhat e vezeve  dhe

Read More

TRIGONA ME ARRA - Receta e Bukvallës

Miellin me kripë dhe ujë të ftohtë e përgatisim për petë byreku. Petët

Read More

Sekreti i Qifqive të Gjirokastrës për të apasionuarit e gatimeve tradicionale sipas Parete Kotonit

Sekreti i Qifqive të Gjirokastrës për të apasionuarit e gatimeve tradicionale sipas Parete Kotonit!

Read More

"KUKUREC ME DHJAMË KEC", siç vetëm Kane Lula i bënte në Qafën e Pazarit

"KUKUREC ME DHJAMË KEC", siç vetëm Kane Lula i bënte në Qafën e Pazarit...

Read More