Category: Kuzhina Gjirokastrite

  1. Home
  2. Kuzhina Gjirokastrite
Filter

Trahana, mumulige apo papare ke do zgjidhnit per mengjesin e sotem?!

Koha sot eshte e renduar me re dhe shi dhe, per ata qe ende nuk jane

Read More

Cilat shijoni me shume, glikot e Permetit apo te Gjirokastres?

Permeti dhe Gjirokastra jane afer, kane marre e kane dhene edhe ne

Read More

Kush e di receten, si pergatitet glikoja me arra?

Ne treg vec frutave te stines ka dhe arra te pa bera, jeshile qe

Read More

Byrek i pergatitur nga gjirokastritja Albana Maliko . Gjejeni me se eshte?

Mikja e faqes tone Albana Maliko na ka derguar kete byrek per ta pare

Read More

Gjejeni se çfarë është, shapkat apo qollopitë?

Kjo foto na shkruan nje nga ndjekeset e rregullta te rubrikes tone

Read More

Kush e ka bere kete byrek, e gjeni dot?Kete byrek e gjetem ne internet bashkeshoqeruar me

Read More