Category: Kuzhina Gjirokastrite

  1. Home
  2. Kuzhina Gjirokastrite
Filter

Sekreti i Qifqive të Gjirokastrës për të apasionuarit e gatimeve tradicionale sipas Parete Kotonit

Sekreti i Qifqive të Gjirokastrës për të apasionuarit e gatimeve tradicionale sipas Parete Kotonit!

Lexo me Shume

"KUKUREC ME DHJAMË KEC", siç vetëm Kane Lula i bënte në Qafën e Pazarit

"KUKUREC ME DHJAMË KEC", siç vetëm Kane Lula i bënte në Qafën e Pazarit...

Lexo me Shume

Elmazí Shane, edhe pse 90 vjeçare ngjitej në Këcullë

Rrojti me ditët e saj, një shekull. Rreth orës 5 i dilte gjumi, edhe

Lexo me Shume

Vasil Dhoska, 105 vjeç nuk i ndahej punës dhe ushqimit

Usta Vasili, punës nuk i ndahej nga mëngjesi në mbrëmje. Gdhendte

Lexo me Shume

Ja si rrojti 100 vjet Kiço Dhima

Kiço Dhima, 1890 - 1990, pazarin e kishte si ”shtëpi të dytë”, e

Lexo me Shume

Skordhani i Gjirokastrës në Menunë e Restorantit të New York-ut!

Skordhani është një gatim i thjeshtë dhe tradicional në përdorim në

Lexo me Shume

Përsheshi me erëza i kuzhinierit Jorgo Muka që befasoi ambasadorët

Në verën e vitit 1984 për ambasadorët e përfaqësive të huaja të

Lexo me Shume