Category: Histori

  1. Home
  2. Histori
Filter

Për Herë të Parë - Botohet Fotua Historike e Datës së Shënuar për Gjirokastrën

Për konkursin tonë "Gjirokastra Ime" vazhdojnë të vijnë shumë foto

Lexo me Shume

"Pazari i Vjeter" - Lagjia e Parë e Qytetit të Gjirokastrës

Lagjia "Pazari i Vjeter” pavaresisht kushteve natyrore e historike,

Lexo me Shume

Në Gjurmët e Traditës Mjekësore në Gjirokastër

Ja disa tregues ne vite te Shërbimit Shëndetësor Spitalor ne

Lexo me Shume

Nënë Tereza - 109 vjet nga lindja e Shenjtores Shqiptare simbol i Humanizmit

Në 109-vjetorin e lindjes së Shenjtores Nënë Tereza, simbolit shqiptar

Lexo me Shume

"AMERIKANËT" E QYTETIT TË GJIROKASTRËS

Të mbetur nga lufta dhe të ardhur në vitet e para të pas-çlirimit të

Lexo me Shume

Policia Rrugore e atyre Viteve në Celuloid! Ç'thotë komentuesi...?

Për të gjithë nostalgjikët... Policia Rrugore ka postuar në

Lexo me Shume

Stefan Miha - Kujdestari dhe Kronikani i Kishës 1500 vjeçare të Labovës së Kryqit!

Pa fjalën dhe kujdesin e Stefan Mihës, mësuesit veteran e historianit

Lexo me Shume