Category: Histori

  1. Home
  2. Histori
Filter

Ja Vajza Lunxhote me Kostum të Nusërisë që Bukuritë e Lunxhit merr me Vete...

Për namin e madh që ka kostumi lunxhot i vleresuar nga studjues vendas

Read More

Në Portën e Papadhopullit / 158 Vjet Dy Zogj Qejfmbetur Krahë Hapur në Fluturim...

Shtëpia e Papadhopullit në lagjen Pazar i Vjetër, sot pronë e familjes

Read More

Dhi e Egër apo Dhi e Butë është kjo në Këtë Foto?!

Kemi degjuar te thuhet:” Ik more, u bere si dhi e eger! “ po jo “ U

Read More

Prurje e bukur dhe emocionuese ...

Nje prurje te bukur dhe emocionuese sjelle per faqen tone gjirokastra

Read More