Category: Histori

  1. Home
  2. Histori
Filter

Hrushovi, monedhë floriri për kuzhinierin Qirjako Stefani

Qirjako Stefani, babai aktorit të mirënjohur gjirokastrit Teli

Read More

Gjirokastra Online kthehet perseri... me shumë surpriza!

Gjirokastra Online u lançua në vitin 2007 dhe kthehet përsëri me

Read More

Aleksandri i Madh tronditi grekët e maqedonasit me Testamentin e tij - "Jam Ilir"!

Padyshim që figura e tij madhështore, la gjurmë në historinë e

Read More