Category: Histori

  1. Home
  2. Histori
Filter

Shtëpitë e Pritjes në Gjirokastër dhe Transformimi i tyre ndër Vite!

Shtepia e Pano Zotos ne lagjen Pazar i Vjeter ne Gjirokastër, para

Lexo me Shume

Regjisorja "Artiste e Popullit" Xhanfise Keko, që u dallua me talentin e saj si nxënëse e shkollës "Koto Hoxhi"!

Per shkollen e saj fillore “Koto Hoxhi”, ne librin “Ditet e jetes sime”, Xhenfise Keko, regjisore, Artiste e Popullit, midis te tjerave shkruan...

Lexo me Shume

Mësuesja Veterane Pranvera Karagjozi Falënderon për Artikullin e Gjirokastra Online dhe ka këtë Urim për ish Nxënësit e Saj!

Mësuesja Veterane Pranvera Karagjozi Falënderon për Artikullin e Gjirokastra Online dhe ka këtë Urim për ish Nxënësit e Saj!

Lexo me Shume

"MATURA `65" E GJIMNAZIT "ASIM ZENELI" E QYTETIT TË GJIROKASTRËS

"MATURA `65" E GJIMNAZIT "ASIM ZENELI" E QYTETIT TË GJIROKASTRËS

Lexo me Shume

Historia e Kishes së Shën Sotirit në lagjen Pazar i Vjetër!

Kisha e Shën Sotirit në lagjen Pazar i Vjetër në Gjirokastër, nga koha

Lexo me Shume