Category: Evente

  1. Home
  2. Evente
Filter

”FESTOJME PËR TRASHËGIMINË” - Aktivitete Organizuar nga "TID Gjirokastra"

Me 28 dhe 29 shtator Gjirokastra e veçanerisht Pazari Karakteristik do

Lexo me Shume

Mirë se Erdhëm në Epokën e "Fake News"! Kush rrezikohet më shumë nga Lajmet e Rreme

"Fake news" apo lajmet e rreme nuk perbejne një term që shumë njerëz e

Lexo me Shume

Gjimnazi Siri Shapllo Mirëpret Nxënësit në këtë Vit të Ri Shkollor

Gjimnazi Siri Shapllo mirëpret nxënësit në kete vit te ri

Lexo me Shume