Category: Evente

  1. Home
  2. Evente
Filter

Ja Disa Nga Burrat e Pazarit të Qytetit të Gjirokastrës!

Si çdo foto dhe kjo qe kemi hedhur ne faqen tone eshte e lidhur me nje

Lexo me Shume

Gëzuar 17 Vjetorin e Krijimit " Shoqata Lunxhëria"!

17 VJET ''SHOQATA LUNXHERIA''! Shkendija e pare e krijimit “

Lexo me Shume

Kujtesë/ Ansambli Artistikë i Qytetit të Gjirokastrës- Sa Shumë Kujtime!...

Gjirokastra ka patur nje Ansambel Artistik me emer, te vleresuar nga

Lexo me Shume

Bleu Një Orë Muri në Treg Po Ja se ç`gjeti Brenda !

Ngjarja ka ndodhur ne Aurich te Gjermanisë. Nje burre ka blere ne

Lexo me Shume