Category: Evente

  1. Home
  2. Evente
Filter

Çfarë Ju Kujton Kjo Fotografi?!Ne Gjirokaster ka funksionuar Ndermarrja tregtare e

Lexo me Shume

Mësuesi Jani Sevo, “Djali i Drejtorit”, Sot Ka Ditëlindjen!Jani Sevo eshte “ djali i drejtorit” . Keshtu e kane

Lexo me Shume

Kë Njihni në Këtë Foto? A ju Pëlqen dhe Ka Ndonjë nga Gjirokastra?!

Kur e pame kete foto na u kujtua nje shprehje nga bisedat e perditshme

Lexo me Shume

Ja Disa Nga Burrat e Pazarit të Qytetit të Gjirokastrës!

Si çdo foto dhe kjo qe kemi hedhur ne faqen tone eshte e lidhur me nje

Lexo me Shume