Category: Evente

  1. Home
  2. Evente
Filter

Sot Urojme per Ditelindjen Moter e Vella, Llambi dhe Vera Qirko Tarifa

3 Mars 2020 eshte Dite e shenuar per moter e vella Llambi Qirko dhe

Lexo me Shume

Kjo Fotografi Dhe Një Portret i Munguar!Kjo foto na ka rene rastesisht ne dore dhe kur ja kemi

Lexo me Shume