Category: Evente

  1. Home
  2. Evente
Filter

Gëzuar Ditën e Verës, Ditën e Luleve, me Ballokume nga Shtëpia!

Gezuar Diten e Veres me Ballokume nga Shtepia! Sot Diten e Verës e

Lexo me Shume

Një Urim për Grupin e Famshëm Popullor " Gurra e Picarit"

Me 10 mars grupi folklorik" Gurra e Picarit" kishte Ditelindjen,

Lexo me Shume

Mesazhi i Kozeta Palit per Diten e 8 Marsit!

Mesazhe te shumta jane percjelle sot nga nenat dhe grate me rastin e

Lexo me Shume

URIME PER DITEN E MESUESIT, 7 MARSIN!Mesuesi Zija Basha tani ne pension dhe me banim ne

Lexo me Shume

Sot Urojme per Ditelindjen Moter e Vella, Llambi dhe Vera Qirko Tarifa

3 Mars 2020 eshte Dite e shenuar per moter e vella Llambi Qirko dhe

Lexo me Shume

Kjo Fotografi Dhe Një Portret i Munguar!Kjo foto na ka rene rastesisht ne dore dhe kur ja kemi

Lexo me Shume