Category: Evente

  1. Home
  2. Evente
Filter

"Shota" Rita Ora Befason Kosovarët me Kërcimin Tradicional në Skenë! (video)

Me rastin e 10-vjetorit të pavarësisë së Kosovës, Rita Ora mbajti

Read More

Si nisi dhe si festohet Dita e Shën Valentinit ne Gjirokastër

Me rënien e regjimit komunist edhe ne Gjirokaster si ne gjithe

Read More

Përurohet në Braintree të Bostonit, Qendra Ditore për Pensionistët “Vatra”

Në Braintree, rrethinën jugore të Bostonit, u përurua Qendra Ditore

Read More

Ceremoni në Gjimnazin "Siri Shapllo" - Mësuesi Jorgo Buka Shembull për Nxënësit dhe Kolegët!

"Një mësues i mirë është një shembull jo vetëm për nxënësit, por dhe

Read More

METE PEÇI – Monografi "Bota e Guximtarëve - Kapedan Çelo Picari"

Autor i disa librave, Mete Peçi eshte dhe autor i monografise “Bota e

Read More