Category: Evente

  1. Home
  2. Evente
Filter

Dita e Verës - Si Lindi kjo Festë në Elbasan dhe si do Festohet ajo nesër në Gjirokastër!

Që në kohët antike, tempulli i 14 Marsit, festa e Ditës së Verës, ka

Read More

Urime pa Fund për Festën e 7 Marsit! Ja çfarë kanë shkruar Miqtë e Gjirokastra Online...

Urimet për këtë 7 Mars ishin të shumta sidomos ne rrjetet sociale. Ja

Read More

Sot Mësues e Nxënës të Shkollave të Qytetit të Libohovës kanë Dy Gëzime Bashkë...

Sot mësues e nxënës të shkollave të qytetit të Libohovës kanë dy

Read More

Festë dhe Urime me Rastin e 238 Vjetorit të Ndërtimit të Teqesë së Zallit në Gjirokastër!

Në Teqenë e Zallit ne Gjirokastër, të ndërtuar që më 1780 nga Sejid

Read More