Category: Evente

  1. Home
  2. Evente
Filter

1 Maji në Gjirokastër - Si Festohej ndër Vite kjo Festë në Pikat Turistike!

1 Maji në Gjirokastër, ne kohen e Zogut, festohej me protesta dhe

Lexo me Shume

“Nusja me Shifon të zi” në Muzeun Kombëtar - Sukses i Ilirian Llurit!

Promovimi i këtij dokumentari në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar,

Lexo me Shume

Sot ka ditelindjen Vasillaq Nasto, nga miqtë e parë te Gjirokastra Online!

Sot ka ditelindjen Vasillaq Nasto nga miqtë e parë te Gjirokastra

Lexo me Shume

Gazeta Odria “mysafire” në faqen e Gjirokastra Online!

Gazeta Odria është organ i shoqatës atdhetare kulturore Odria–Golik e

Lexo me Shume