Category: Evente

  1. Home
  2. Evente
Filter

Nënë Tereza - 109 vjet nga lindja e Shenjtores Shqiptare simbol i Humanizmit

Në 109-vjetorin e lindjes së Shenjtores Nënë Tereza, simbolit shqiptar

Lexo me Shume

"AMERIKANËT" E QYTETIT TË GJIROKASTRËS

Të mbetur nga lufta dhe të ardhur në vitet e para të pas-çlirimit të

Lexo me Shume