Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Moti sot në Gjirokastër, i ftohtë por nuk fryn erë...

Moti sot ne Gjirokastër, 16 janar 2021 7.28' 2°Celsius. Mot i ftohtë

Read More

Moti, diell dita sot ne Gjirokaster e rrotull saj

Diell dita sot ne Gjirokaster e rrotull saj. Bukuri e rrallë,mbi

Read More

Ndahet nga jeta inxhinieri i njohur kimist Spiro PETRIDHIEshte ndare nga jeta Spiro Petridhi, teknolog-kimist i

Read More

Nafte pa akcize, ja kush perfiton!

Nga neser e tutje nis aplikimi. JA POSTIMI I ZVKRYEMINISTRIT ERION

Read More

Moti gjate pasdites, dëbore mbi Çajup dhe Lunxheri !

Marshalla dëbora e mëngjesit mbi Çajup dhe LUNXHËRI ! Ora10.09' 13

Read More