Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Lajm i mire per zonat e gjelbra

Lajm i mire per zonat e gjelbra. Kryeministri Edi Rama ka

Lexo me Shume

Nga e hëna, ekspozimi do te jete shume i madh, prandaj...

. Kryeministri Edi Rama ne nje komunikim ne fb ka thënë: "Vetëm

Lexo me Shume

Njoftim i rëndësishëm i Policisë së Shtetit

Policia e Tiranës, në vijim të monitorimit për zbatimin e masave

Lexo me Shume

"Autoshkolla Start”mësim me mbrojtje maksimale nga Covid 19

Per te ndjekur kursin per LEJE DREJTIMI KAT. " B " stafi i Autoshkolla

Lexo me Shume

Jo me radhe dhe pritje per te marre hipoteken, aplikimi behet online

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një bashkëbisedim me kreun e

Lexo me Shume

Nje lajm i mirë

Per profesor Ilir Ohrin qe eshte rikthyer ne sherbimin e reanimacionit

Lexo me Shume