Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Propozim per ngritjen e galerise "Mumtas Dhrami" ne Gjirokaster

Per gjirokastraonline, arkitekti i njohur gjirokastrit Ibrahim Emiri,

Lexo me Shume

Koncerte, Ansambli Folklorik LUNXHERIA ne Cajup dhe Manastirin e Spilese

Ansambili Folklorik Lunxheria eshte i pranishem gati ne cdo aktivitet

Lexo me Shume

5 Shtator-Dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës

5 Shtatori eshte Dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës Nënë

Lexo me Shume

Ne Bashkine Dropull, pergatitje per sezonin e ri shkollor

Strukturat lokale te Bashkise Dropull jane ne kontakt te vazhdueshem

Lexo me Shume