Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Dhimitër Qurku për 97 vjetorin e gjimnazit Asim Zeneli

Dhimitër Qurku, ish -drejtor i gjimnazit Asim Zeneli, me rastin e 97

Read More

Kryepiskopi Anastas fiton betejën me Covid 19

Sipas Radio "Ngjallja"KRYEPISKOPI ANASTAS FITON BETEJËN ME

Read More

Njoftim i Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe ACT - American College

Read More

Pikasso nje gjeni i pikturës moderne sipas Thisea Shytit

Thisea Shyti: Vepra e tij ka ushtruar një ndikim të fortë në

Read More

7 mesues te prekur, mbyllet shkolla 9- vjecare ne Gjirokaster

Behet fjale per shkollen “Urani Rumbo” e cila ndodhet ne lagjen

Read More