Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Permeti si ne dite dimri, bresher dhe shi, deme te medha ne pemet frutore...

Permeti si ne dite dimri, bresher dhe shi, deme te medha ne vreshta

Lexo me Shume

Keni ju maçe të tillë, kaq të bukur dhe kaq krenare?

Kete maçe e njohin te gjithe ne lagjen Palorto. Eshte nga maçet me te

Lexo me Shume

ISHP perseri per maskat...

Instituti i Shëndetit Publik ka publikuar udhëzimet se si duhet

Lexo me Shume

Permbytje te medha ne Japoni

Permbytje te medha ne Japoni. Ka viktima, të zhdukur dhe mbi 75 mijë

Lexo me Shume

Meso nese je i shendetshem,mbi peshe apo i dhjamosur!(Tabela)

NGA KJO TABELE NESE E SHIKOJME ME VEMENDJE MESOJME NESE JE I

Lexo me Shume