Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Situata e Paprecedentë nga Përmbytjet në Gjirokastër

Situata në Gjirokastër paraqitet tejet e vështirë dhe sipas

Read More

Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër Njofton Qytetarët!

Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër Njofton Qytetarët: Si

Read More

Saimir Strati mbledh 2 mijë thonj, synon rekordin e 11-të “Guiness”!

Deri më tani ka plotë 10 rekorde Guiness, por me sa duket, Saimir

Read More

Shkencëtarët dorëzohen! Prova që Zoti Ekziston!!

Një shkencëtar me famë botërore, një fizikan teoricien, thotë se, me

Read More