Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Mandarina e Konispolit që po konkuron edhe Greqinë, Spanjën e Italinë

Progresi i këtij viti po na bën të kthejmë sytë nga tokat e arta të

Read More

Kush është Heroi Elektriçist i Përmbytjeve në Gjirokastër?

Ja emri i Heroit të Përmbytjeve në Gjirokastër që rrezikoi jetën për të ndriçuar me energji elektrike krahinën e Lunxhërisë.

Read More

Gjendja në Gjirokastër pas Përmbytjes

Disa fshatra janë izoluar në Gjirokstër për shkak të shëmbjes së urave

Read More

Moti i keq përfshin edhe Greqinë veriperëndimore

Probleme me përmbytjet ka patur edhe në Greqi. Rrugë të bllokuara nga

Read More

Ja si është qarkullimi në Virua të Gjirokastrës

Ja si eshte qarkullimi ne Virua te Gjirokastres:

Read More

Rruga Nacionale bllokohet tërësisht nga uji i Liqenit të Viroit!

Situata më kritike paraqitet në Liqenin e Viroit, vërshimi i tij ka

Read More

Situata e Paprecedentë nga Përmbytjet në Gjirokastër

Situata në Gjirokastër paraqitet tejet e vështirë dhe sipas

Read More

Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër Njofton Qytetarët!

Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër Njofton Qytetarët: Si

Read More

Saimir Strati mbledh 2 mijë thonj, synon rekordin e 11-të “Guiness”!

Deri më tani ka plotë 10 rekorde Guiness, por me sa duket, Saimir

Read More