Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Bomba të tjera mund të fshihen në lumin Bënçë të Tepelenës! Çfarë do të ndodhë me to?!

Rreth 100 bomba dhe municione të tjera që dyshohet se i përkasin Luftës së Dytë Botërore kanë dalë në sipërfaqe të lumit Bënçë në Tepelenë, pas qetësimit të prurjeve të frikshme të fillim dhjetorit...

Read More

Sfidat e punësimit të grave në Gjirokastër, përpjekje për të afruar ato në nevojë!

Punësimi i grave është një nga sfidat më të mëdha në Gjirokastër dhe

Read More

Cose da vedere a Gjirokaster! Tripadvisor a tutti gli Italiani...

Ecco cosa consiglia tripadvisor per i visitatori italiani...

Read More

Mandarina e Konispolit që po konkuron edhe Greqinë, Spanjën e Italinë

Progresi i këtij viti po na bën të kthejmë sytë nga tokat e arta të

Read More

Kush është Heroi Elektriçist i Përmbytjeve në Gjirokastër?

Ja emri i Heroit të Përmbytjeve në Gjirokastër që rrezikoi jetën për të ndriçuar me energji elektrike krahinën e Lunxhërisë.

Read More

Gjendja në Gjirokastër pas Përmbytjes

Disa fshatra janë izoluar në Gjirokstër për shkak të shëmbjes së urave

Read More

Moti i keq përfshin edhe Greqinë veriperëndimore

Probleme me përmbytjet ka patur edhe në Greqi. Rrugë të bllokuara nga

Read More

Ja si është qarkullimi në Virua të Gjirokastrës

Ja si eshte qarkullimi ne Virua te Gjirokastres:

Read More