Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Mandarina e Konispolit që po konkuron edhe Greqinë, Spanjën e Italinë

Progresi i këtij viti po na bën të kthejmë sytë nga tokat e arta të

Read More

Kush është Heroi Elektriçist i Përmbytjeve në Gjirokastër?

Ja emri i Heroit të Përmbytjeve në Gjirokastër që rrezikoi jetën për të ndriçuar me energji elektrike krahinën e Lunxhërisë.

Read More

Gjendja në Gjirokastër pas Përmbytjes

Disa fshatra janë izoluar në Gjirokstër për shkak të shëmbjes së urave

Read More

Moti i keq përfshin edhe Greqinë veriperëndimore

Probleme me përmbytjet ka patur edhe në Greqi. Rrugë të bllokuara nga

Read More

Ja si është qarkullimi në Virua të Gjirokastrës

Ja si eshte qarkullimi ne Virua te Gjirokastres:

Read More

Rruga Nacionale bllokohet tërësisht nga uji i Liqenit të Viroit!

Situata më kritike paraqitet në Liqenin e Viroit, vërshimi i tij ka

Read More

Aksi Virua - Gjirokastër i Pakalueshem, Autobuzat të kalojnë nga Vlora!

Autobuzat e linjave urbane për Greqi, Gjirokastër e Sarandë do duhet

Read More

Autobuzi që u bllokua në Virua të Gjirokastrës kthehet mbrapsht

Një autobuz i nisur nga Tirana në drejtim të Greqisë bllokohet në

Read More

Situata e Paprecedentë nga Përmbytjet në Gjirokastër

Situata në Gjirokastër paraqitet tejet e vështirë dhe sipas

Read More