Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Ata që pinë duhan janë më pak tërheqës! Arësyeja më e fundit për të lënë duhanin!

Është dëshmuar shkencërisht se njerëzve u duken duhanpirësit më pak

Read More

Shkencëtarët dorëzohen! Prova që Zoti Ekziston!!

Një shkencëtar me famë botërore, një fizikan teoricien, thotë se, me

Read More

La duhanin, shikoni sa para grumbulloi më pas Shabani nga Kaçaniku!

Thonë se duhani dëmton rëndë shëndetin, por nuk është vetëm kjo.

Read More

La punën dhe Investoi në ëndrrën e tij! Shikoni sa fiton sot djaloshi eksplorator në muaj!

Emri i tij është John Ward, i ka 33 vjet dhe është dëshmia më e mirë

Read More