Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Ndihma nga Qeveria Kanadeze për 80 familje të prekura nga përmbytjet!

Qeveria Kanadeze nëpërmjet Ambasadës së saj në Romë ka shpërndarë

Read More

Probleme me kujtesën? Ja çfarë të hani, sipas renditjes!

Probleme me kujtesën? Ja çfarë të hani, sipas renditjes!

Read More

Digjet banesa në Gjirokastër, familja në qiell të hapur!

Mesditën e sotme një banese përdhese në lagjen “11 Janari” në

Read More

Bomba të tjera mund të fshihen në lumin Bënçë të Tepelenës! Çfarë do të ndodhë me to?!

Rreth 100 bomba dhe municione të tjera që dyshohet se i përkasin Luftës së Dytë Botërore kanë dalë në sipërfaqe të lumit Bënçë në Tepelenë, pas qetësimit të prurjeve të frikshme të fillim dhjetorit...

Read More

Sfidat e punësimit të grave në Gjirokastër, përpjekje për të afruar ato në nevojë!

Punësimi i grave është një nga sfidat më të mëdha në Gjirokastër dhe

Read More