All posts by: Admini

  1. Home
  2. admin2
Filter

Emri i mire dhe sekreti i shijes ne vererat qe prodhohen ne Gjirokaster

Gjirokastra ne vite ka prodhuar vere dhe raki te cilesise se

Read More

Keto dite pranvere fshati Sotirë ne Dropullin e Sipërm i stolisur si ne dite feste

Tani ne pranvere fshati Sotirë ne Dropullin e Sipërm eshte veshur dhe

Read More

Kujtojme kompozitorin e shquar shqiptar Aleksander Lalo

Kujtese ne nderim te kompozitorit te shquar shqiptar Aleksandër Lalo,

Read More

Zgjedhjet 2021/ Deri tani rezultatet ne Durres, Berat dhe ne rang kombetar

Kur ne disa qarqe si Gjirokastra etj. procesi i numerimit te votave

Read More