All posts by: Admini

  1. Home
  2. admin2
Filter

Rritjen më të Madhe të Popullsisë në Botë e ka Afrika

Fondacioni Gjerman për Popullsinë Botërore në Hanover; natën e vitit

Read More

Dritë e Argjëndë Qafa e Pazarit të Gjirokastrës...

Dritë e Argjëndë Qafa e Pazarit... “ Kjo është kartolinë

Read More

Njoftim i Rëndësishëm/ Në Bregdet nga Sot Moti Përkeqësohet

Një njoftim i rëndësishëm i Drejtorisë së Përgjithshme Detare në

Read More

Poezi nga Aleksandër Çipa/ Vizitë në Fshatin e Braktisur

Këtu dhe era nuk heq më fletë, Gjurmët kanë humbur e s’ka të

Read More

SPAK do Godasë Zyrtarë e ish-Zyrtarë dhe Bosë të Krimit

Shtetet e Bashkuara të Amerikës përshëndetën ngritjen e Strukturës së

Read More

Namik Lani - Shoferi Gjirokastrit 77 Vjeçar i Pandarë nga Profesioni dhe Librat

Për profilin e shoferit Namik Lani mund të shkruajmë shumë po ajo që e

Read More