All posts by: Admini

  1. Home
  2. admin2
Filter

Anastas Bozhori - "Personaliteti më i Madh i Futbollit Gjirokastrit!"

Dhuvjani eshte fshati ku lindi Anastas Bozhori, legjende e Shqiponjes

Read More

Dhi e Egër apo Dhi e Butë është kjo në Këtë Foto?!

Kemi degjuar te thuhet:” Ik more, u bere si dhi e eger! “ po jo “ U

Read More

Prurje e bukur dhe emocionuese ...

Nje prurje te bukur dhe emocionuese sjelle per faqen tone gjirokastra

Read More

 Ndriçon Pema e Krishtlindjeve dhe Vitit te Ri në Sheshin e Çerçizit në Gjirokastër

Në mbremje sheshi i Çercizit në Gjirokastër u mbush me zerat e gezuara

Read More

Bredhi i Hotovës, i Pëlqyer në çdo Stinë po Veçanërisht tani në Dimër

Bredhi i Hotovës ndodhet në jug të Shqipërisë pak kilometra nga qyteti

Read More