All posts by: Admini

  1. Home
  2. admin2
Filter

Per nje Lagje te Gjirokastres:Dua te di me shume, Varrosh apo Çetemel?!

Nje nga miqte e faqes tone na shkruan: Ne qytetin e Gjirokastres

Read More

Pas zgjedhjeve, vazhdojne punet ne fshatrat Terihat, Dervician dhe Sofratike

Punonjesit e Sherbimeve ne Bashkine e Dropullit vazhdojne punimet per

Read More

Pranvere e mbare po me nje lule nuk vjen behari...

Gjejeni, cilit drufrutor i perket kjo peme e lulezuar, nga te parat qe

Read More