All posts by: Admini

  1. Home
  2. admin2
Filter

Oda e Hasan Beut me ushqime tradiconale te zones se Tepelenes

Oda e Hasan Beut eshte nje restorant me ushqime tradicionale te zones

Lexo me Shume

Jo vetëm lojë, por edhe miqësi

Jo vetem loje, por edhe miqesi. Keshtu e titulluam kete shkrim per te

Lexo me Shume

Një supë që pastron,hollon belin dhe ul barkun

Herë pas here, trupi duhet të pastrohet në mënyrë të rregullt për të

Lexo me Shume

Shtëpia e Ficove në kujtimet e aktorit te njohur gjirokastrit Nikolla Llambro

Duhet të kem qënë jo më shumë se 8 vjeç,kur shkoja shpesh në shtëpinë

Lexo me Shume

Simfonia mitike e mullirit qe vazhdon prej dy shekuj

SIMFONIA MITIKE E MULLIRIT QE VAZHDON PREJ DY SHEKUJSH- Nga Prof. Dr.

Lexo me Shume

Trahanane e vendit niperit dhe mbesat e pelqejne shume

Kemi perpara dy foto qe na i ka derguar Todi Kadiua nga shtepia e tij

Lexo me Shume

Se afermi, nis turin e vet premiera poetike:"Eter dhe bij"

Se afermi, ne javen e fundit te shtatorit, nis turin e vet premiera

Lexo me Shume