Zbulohet Emri i Programit të Sokol Ballës në Vizion Plus! Jo më "Top Story" por...

Sokol Balla pasi u largua nga Top Channel, ka marrë tashmë pozicionin e ri si drejtor ekzekutiv në televizionin “Vizion plus”.

Balla do të nisë njëkohësisht në “Vizion plus” edhe një program politik me debat në studio, emri i të cilit sapo është zbuluar…

Ai do të quhet REAL STORY!

Mësohet se programi i ri i Sokol Ballës do të transmetohet ditën e hënë dhe të enjte në orën 21.00.